Om du vill slå på stort och ge dina kunder och personal ett brett utbud av reklamartiklar, så kan du med fördel tillverka eller låta trycka upp en hel kollektion av plagg eller accessoarer.

Fördelen med att ha flera plagg eller produkter att ge bort, är att det alltid brukar finnas något för alla som får ta del av presenten.

Genom att tillverka en gullig och snyggt utformad goodiebag eller giftbox, kan dina kunder lätt uppskatta innehållet och hitta något utefter sin egen smak.

Prydligt inpackade produkter ger även en känsla av lyx, vilket ger ett mervärde till mottagaren.

En blandad kompott av produkter gör att alla på kontoret blir upprymda och kan byta saker med varandra. Om det dessutom något i giftbagen man själv inte uppskattar eller har användning för, så är det smidigt att bara ta med boxen hem till sina nära och kära för att ge dem en liten present också.

Tänk på att ha med lite allt möjligt i din giftbag som du sedan skickar ut till affärskollegor, kunder eller anställda. Variera gärna kläder med saker som en snygg penna, ett paraply eller en liten väska.

Eller varför inte en matchande t-shirt med en jacka eller munkjacka som ser perfekta ut tillsammans?

Låt alla plagg vara funktionella så att mottagaren snabbt kan förstå hur och var det kan bäras. Om det går, är det också smart att göra kläder som passar sig för den säsong som tillfälligt råder.

När hösten är på intåg, kommer säkerligen en mössa eller ett par vantar att uppskattas betydligt mer än ett linne i tunnkvalité. Samma sak gäller vid sommartider.

En snygg och färggrann t-shirt med din logga på kan lämpa sig utmärkt till din kunds nyinköpta shorts eller nya kjol. Det gäller alltså att hänga med i svängarna och ligga steget före när man skickar ut giftboxar.